Η Ημέρα της Γης 2014 γιορτάστηκε σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Microsoft Cyprus, κατά την οποία ενθουσιώδεις εθελοντές συμμετείχαν στην διαλογή αλουμινένιων κουτιών, με τους εταίρους μας και την υποστήριξη των Costa Coffee, Get Fresh και Souvlaki Bar – όλοι πρόσφεραν μικρά γεύματα και ποτό για τους εθελοντές ενώ και δικοί τους εθελοντές βοήθησαν στο έργο της διαλογής.
Οι ποδοσφαιρικές ομάδες του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας έστειλαν και αυτοί ποδοσφαιριστές στην εκδήλωση (βλέπε φωτογραφία) για να βοηθήσουν και δώρησαν γλυκά κλπ για τους εθελοντές.
Ηταν μια πολύ ζεστή μέρα, αλλά όλοι εργάστηκαν σκληρά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι και διαχωρίστηκε ένας τόνος από τενεκεδάσια για συσκευασία –συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλους!